TE KOOP: Steenbergsestraat 49, Bergen op Zoom

BedrijfspandBergen op ZoomBedrijfsruimteKantoorruimteSteenbergsestraat 49, 4611 TD Bergen op Zoom, Nederland

Steenbergsestraat 49, 4611 TD Bergen op Zoom, Nederland

Steenbergsestraat 49, 4611 TD Bergen op Zoom, Nederland

Deel dit huis

Kopiëren

Of deel met

Basis

Beschrijving

 • Beschrijving:

  Prachtig Monumentaal Bedrijfspand met Woonmogelijkheden in het Hart van Bergen op Zoom

  Dit schitterende monumentale bedrijfspand, gelegen op de hoek van de Steenbergsestraat en de Westersingel in Bergen op Zoom Centrum, is een zeldzame parel die de perfecte combinatie biedt van historische charme en moderne veelzijdigheid. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot het bouwjaar 1902, biedt dit pand niet alleen een unieke zakelijke locatie, maar ook de mogelijkheid tot bewoning, waardoor het een zeldzame kans is voor ondernemers en liefhebbers van historische architectuur.

  Met een indrukwekkende woonoppervlakte van maar liefst 429 vierkante meter op een perceel van 115 vierkante meter, is dit bedrijfspand ruim en imposant. Het historische karakter van het gebouw wordt benadrukt door prachtige architectonische details, waaronder geveldecoraties en elegante ramen. Binnenin ademt het pand een sfeer van grandeur en geschiedenis, met hoge plafonds, mooie houten vloeren en ruime kamers die een scala aan mogelijkheden bieden.

  De locatie is ongeëvenaard, want dit pand ligt aan een drukke weg, waardoor het uitstekend geschikt is voor bedrijven die willen profiteren van optimale zichtbaarheid. Of je nu een winkel, kantoor, galerie of een ander zakelijk doel voor ogen hebt, de ligging van dit pand zal de aandacht trekken en klanten aantrekken. Bovendien kan het pand gemakkelijk worden aangepast om aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf te voldoen.

  Een bijzonder kenmerk van dit bedrijfspand is de mogelijkheid tot bewoning. Met een woonoppervlakte van circa 200 vierkante meter en een inhoud van circa 653 kubieke meter, biedt dit pand voldoende ruimte om een comfortabel en luxueus woonverblijf te creëren. Stel je voor dat je in een historisch juweeltje woont, omgeven door het bruisende stadsleven van Bergen op Zoom, met alle voorzieningen, winkels en restaurants op loopafstand.

  Kortom, dit monumentale bedrijfspand op Steenbergsestraat 49 is een zeldzame kans om deel uit te maken van de geschiedenis van Bergen op Zoom en tegelijkertijd jouw onderneming te laten floreren. Of je nu op zoek bent naar een unieke zakelijke locatie, een karaktervol woonhuis, of beide, deze eigendom biedt het allemaal. Mis deze kans niet en maak een afspraak om dit unieke pand te bezichtigen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die dit prachtige pand te bieden heeft.

  Toon alle beschrijvingen

Plaats

Gebouwdetails

 • Exterieur materiaal:

Voorzieningen en Functies

Vraag een makelaar over deze woning

By clicking the «INFORMATIE AANVRAGEN» button you agree to the Gebruiksvoorwaarden and Privacybeleid
Powered by Estatik

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Powered by Estatik