Huis Verhuren in Bergen op Zoom

Rob Mion Uw Verhuur Makelaar in

Bergen op Zoom en Omstreken

Rob Mion Vastgoed bv Huis verkopen en terughuren Bergen op Zoom

Hoe Verhuur Ik Mijn Huis?

U wilt uw huis verhuren? Dan komt daar van alles bij kijken. U wilt natuurlijk uw huis liefst snel en succesvol verhuren voor de beste prijs en dit op de beste mogelijke manier tot stand laten komen met het door U gewenste resultaat.

Wanneer u langdurig of tijdelijk uw woning wilt verhuren in Bergen op Zoom is het belangrijk dat er een geschikte huurder wordt gevonden.

Rob Mion Vastgoed B.V. is dan een uitstekende keuze. Rob Mion heeft veel ervaring in het verhuren van verschillende soorten woningen in diverse prijsklassen, en bied u de benodigde expertise en jarenlange ervaring als verhuur makelaar die leidt tot een snelle en succesvolle verhuur.

Wij Verhuren Uw Woning Met Verhuurgarantie!

Verhuurgarantie

Met een verhuurgarantie van Rob Mion Vastgoed B.V. wordt het verhuren van uw woning of appartement wel heel gemakkelijk. Er zijn maar weinig aanbieders in Bergen op Zoom die een garantie op verhuur afgeven.

Bij Rob Mion Vastgoed B.V. ontvangt u huur vanaf de eerste dag dat uw pand bij ons is ondergebracht.  Ook nog kunt u binnen 3 maanden uw woning verkopen wanneer hier een goede prijs voor geboden wordt.

Wat zijn de voordelen van verhuren met verhuurgarantie?

 • Stabiel inkomen – Elke maand wordt u een huurbezetting van 100% en een stabiel inkomen gegarandeerd.
 • Beperkt risico – Als de huurder niet betaalt, dan krijg je nog steeds huurinkomsten.
 • Geen nieuwe huurders – Of uw woning of appartement nu verhuurd wordt of niet, u ontvangt maandelijks uw verhuur opbrengsten.
 • Geen administratieve rompslomp – Rob Mion staat als professionele verhuur partner steeds achter U. Wij nemen de betaling en het risico voor onze rekening. We hebben een eigen technische dienst.
 • Woning verhuren met verhuurgarantie is 100% zekerheid.
 • Stipte betaling van de huur

Uw Huis Laten Verhuren in 6 Stappen

Als U uw huis wilt laten verhuren, worden er verschillende stappen gezet:

 1. Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek
 2. Bezichtigen huurwoning
 3. De huurprijs bepalen
 4. Social Media promotie - Facebook - Instagram - LinkedIn
 5. Huurder zoeken
 6. Zorgeloos verhuren

Snel Schakelen & Verhuuradvies

Op Maat

Snel Schakelen

Rob Mion Vastgoed is expert in snel schakelen. Zodra u een woning bij ons aanmeldt, zorgen wij ervoor dat deze direct op onze website en sociale media wordt geplaatst. Wij richten ons daarbij vooral op expats en grote bedrijven die personeel willen huisvesten.

Dit betekent dat uw woning binnen korte tijd verhuurd kan worden. Het risico is echter volledig voor onze rekening, want we bieden al vanaf dag 1 verhuurgarantie aan.Rob Mion Vastgoed bv Huis verkopen en terughuren Bergen op Zoom

Rob Mion is expert op de woningmarkt in Bergen op Zoom en omgeving. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden door kunnen nemen voor uw woning(en).

[caldera_form id="CF5d9c6ac3185db"]

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Powered by Estatik