Woning verkopen

Woning of huis verkopen?

U wilt uw huis / woning verkopen? Dan komt daar van alles bij kijken. Je wilt natuurlijk je huis liefst snel en succesvol verkopen voor de beste prijs en dit op de beste mogelijke manier tot stand laten komen met het door u gewenste resultaat.

Rob Mion Vastgoed B.V. is dan een uitstekende keuze. Rob Mion Vastgoed B.V  heeft veel ervaring in het verkopen van verschillende soorten woningen in diverse prijsklassen, en bied u de benodigde expertise en jarenlange ervaring als verkopende makelaar die leidt tot een snelle en succesvolle verkoop. 

Presentatie van jouw woning

Online op deze website en de landelijke websites zoals funda.nl en op sociale media kanalen zoals bijvoorbeeld: Facebook, Instagram en LinkedIn zorgt hij voor een aantrekkelijke presentatie van jouw woning, en indien wenselijk met hulp van een professionele fotograaf.

Rob Mion Eigenaar Directeur Rob Mion Vastgoed B.V.
Rob Mion Eigenaar / Directeur | Rob Mion Vastgoed B.V.

Verkoopprijs van uw woning

Een goede verkoopprijs is bij de verkoop van groot belang, maar ook een correcte afhandeling van alle bijkomende zaken rondom de woningverkoop.

Rob Mion Vastgoed B.V. neemt alle werkzaamheden van de verkoop van uw woning uit handen, zodat u zorgeloos met andere dingen bezig kunt zijn. Samen met u stellen we zorgvuldig de verkoopaanpak vast. Wij bepalen samen met u de vraagprijs. Daarna werken wij alles uit, en gaan de markt op met uw woning.

Rob Mion Vastgoed B.V. beschikt over een groot bestand aan woningzoekenden, die wij direct op de hoogte brengen van het nieuwe aanbod. 

Rob Mion komt graag vrijblijvend bij u thuis om in een duidelijk en direct verhaal te vertellen hoe hij u woning het beste kan verkopen. En dit alles tegen concurrerend tarief.

Wil je meer weten? Maak via onderstaande formulier een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of bel direct op 06 517 83 075

Je gegevens

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.


Adresgegevens van de verkopen woning

Stel gerust een vraag bij opmerkingen en vragen.


Huis direct verkopen in Bergen op Zoom en omstreken | Rob Mion Vastgoed B.V. Uw woning verkopen, wij kopen direct