TE KOOP: Antwerpsestraatweg 1, Bergen op Zoom

BedrijfspandBedrijfsruimteHorecagelegenheid met bovenwoningAntwerpsestraatweg 1, 4615 AK Bergen op Zoom, Nederland

Antwerpsestraatweg 1, 4615 AK Bergen op Zoom, Nederland

Antwerpsestraatweg 1, 4615 AK Bergen op Zoom, Nederland

Deel dit huis

Kopiëren

Of deel met

Basis

Beschrijving

 • Beschrijving:

  Welkom bij deze prachtige woning op een unieke locatie in het hart van Bergen op Zoom! Deze onroerendgoedparel biedt niet alleen een ruime en volledig ingerichte slagerij op de begane grond, maar ook een charmante opknapwoning op de 1e etage. Met zijn perfecte ligging aan de gezellige Antwerpsestraatweg, geniet je hier van het beste van twee werelden: een bloeiende zakelijke mogelijkheid en een warme, huiselijke sfeer.

  De begane grond is volledig gewijd aan de slagerij, die is voorzien van hoogwaardige rvs-apparatuur, ultramoderne faciliteiten zoals vloerverwarming, klimaatbeheersing en een uitgebreid alarmsysteem met camera's, zowel binnen als buiten. Deze professionele voorzieningen garanderen niet alleen een efficiënte bedrijfsvoering, maar ook de veiligheid van jou en je werknemers.

  De slagerij heeft een warme en uitnodigende uitstraling die klanten aantrekt en een onvergetelijke winkelervaring biedt. Het ruime interieur is ideaal voor het uitstallen van verse producten en het creëren van een gezellige sfeer die klanten keer op keer terug laat komen. De centrale ligging van de slagerij in Bergen op Zoom zorgt voor een hoge voetgangersstroom en biedt geweldige mogelijkheden om een bloeiend klantenbestand op te bouwen. Op de 1e etage bevindt zich de opknapwoning, een gezellige en ruime plek met veel potentieel. Of je het nu als je eigen persoonlijke toevluchtsoord wilt inrichten of als investering wilt verhuren, de keuze is aan jou. Met een eigen opgang kun je werk en privé perfect gescheiden houden, wat zorgt voor een harmonieuze levensstijl.

  De gezellige Antwerpsestraatweg is een gewilde buurt in Bergen op Zoom, met alle voorzieningen binnen handbereik. Winkels, restaurants, parken en openbaar vervoer liggen op loopafstand, waardoor je geniet van het stadsleven en toch de rust van je eigen woning hebt.

  Dit unieke vastgoed is niet alleen een uitstekende investeringsmogelijkheid, maar ook een kans om je dromen waar te maken. Of je nu een ondernemer bent die zijn eigen zaak wil beginnen, een investeerder die op zoek is naar een rendabele onroerendgoedbelegging, of gewoon op zoek bent naar een fijne plek om te wonen; deze woning heeft het allemaal.

  Wacht niet te lang, want deze kans is te bijzonder om te laten liggen! Neem vandaag nog contact op met Rob Mion Vastgoed b.v. via telefoonnummer 06 16046963 of stuur een mail naar info@robmionvastgoed.nl. Ons team staat klaar om je te helpen en alle openstaande vragen te beantwoorden.

  Toon alle beschrijvingen

Plaats

Gebouwdetails

Documenten

 • Documenten:
  MionVastgoed.bestemmingplan.Antwerpsestraatweg1.BergenopZoom.pdf 201,96 KB
  MionVastgoed.bestemmingplan.Antwerpsestraatweg1.BergenopZoom-1.pdf 201,96 KB

Vraag een makelaar over deze woning

By clicking the «INFORMATIE AANVRAGEN» button you agree to the Gebruiksvoorwaarden and Privacybeleid
Powered by Estatik

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Powered by Estatik