Woning verkopen in Hoogerheide

Makelaar Hoogerheide | Rob Mion Vastgoed

Hoogerheide is een prachtig dorp om in te wonen. Hoogerheide ligt op het unieke natuurgebied De Brabantse Wal en is erg bosrijk en landelijk. Er zijn veel Fiets en Wandelroutes. Dus een prachtige omgeving met voor iedereen veel mogelijkheden. 

Hoogerheide staat door de jaren heen vooral bekend om de zijn cafeetjes, feesten (lentefeesten en het Brabantsewal Festival) en gezelligheid, veel mensen die van cultuur, natuur en van het Bourgondisch leven houden zijn op zoek naar een woning in Hoogerheide

Woning verkopen in Hoogerheide

Heb jij een woning in Hoogerheide​, en je wilt verkopen? Rob Mion Vastgoed B.V. regelt dit voor je.

Rob Mion is een makelaar met al meer dan 25 jaar ervaring en kennis van de lokale markt. Hij vertelt je onder andere hoe veilig een buurt is, hoelang een woning te koop staat, en of de vraagprijs gedaald of gestegen is.  Hij is de specialist in onroerend goed in Hoogerheide. 

Met deze ervaring en kennis kun jij je voordeel doen, Rob Mion kan je alle hulp bieden bij de verkoop van jou woning in Hoogerheide.

Online zorgt hij voor een aantrekkelijke presentatie van jouw woning.

Woning verkopen in Putte Rob Mion Vastgoed B.V.

Huis verkopen in Hoogerheide | Rob Mion Vastgoed

Verkoopprijs van uw woning in Hoogerheide

Een goede verkoopprijs is bij de verkoop van groot belang, maar ook een correcte afhandeling van alle bijkomende zaken rondom de woningverkoop.

Rob Mion Vastgoed B.V. zorgt hiervoor, zodat u zorgeloos met andere dingen bezig kunt zijn.
Samen proberen we je woning onder zo gunstig mogelijke voorwaarden te verkopen.

Rob Mion komt graag vrijblijvend bij u thuis om in een duidelijk en direct verhaal te vertellen hoe hij u woning het beste kan verkopen. En dit alles tegen concurrerend tarief.

Wil je meer weten? Maak via onderstaande formulier een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of bel direct op 06 517 83 075

Je gegevens

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.


Adresgegevens van de verkopen woning

Stel gerust een vraag bij opmerkingen en vragen.


Huis direct verkopen in Bergen op Zoom en omstreken | Rob Mion Vastgoed B.V. Uw woning verkopen, wij kopen direct