Loading map...

Prachtige villa in Turkije (Belek)

Alan Mevkii sk 112, Belek,
Belek, Turkey
109.000,- k.k. Vakantie woning
Te koop
  • 599
  • 0

Omschrijving

Prachtige villa in Turkije (Belek)

Gelegen aan de Turkse Riviera, ligt een prachtige villa in Belek.

Voor de sportliefhebbers is Belek een paradijs. Voetbal, tennis, skiën, parasailing, paardrijden en natuurlijk golf. De sport waar Belek bekend om staat. De unieke natuurlijke omgeving zorgt voor een golf ervaring die veel erg onder de indruk brengen.

Er staan in totaal 120 woningen waarvan er 44 2/1 kapwoningen zijn. Deze woningen zijn gebouwd in 2006.

De woning heeft 3 slaapkamers met balkon, 2 badkamers en een dakterras. Met een woonoppervlakte van 100 m² op een perceeloppervlakte van 375 m².

Ook is er een privé zwembad aanwezig met een gedeelte overdekt terras. Er is altijd een schaduwplek dankzij een Pergola. De woning is zeer onderhoudsvriendelijk, de buitenkant is voorzien van een vochtwerende schilderlaag. Ook zijn de relingen bij de balkons van Aluminium en hoeven dus niet onderhouden te worden.

De kamers van deze woning zijn allemaal voorzien van airco die koude lucht en warme lucht genereert, erg belangrijk natuurlijk. Ook zien er twee schotels aanwezig zodat u nog steeds Nederlandse tv zenders kan ontvangen. De woning heeft ook een aangelegde tuin met o.a. sinaasappel, limoen, mandarijn en citroenbomen.

Extra informatie

Bouwjaar: 2006
Garage: nee
Perceeloppervlakte: 750 m2
Inhoud: 400 m3
Aanvaarding: per direct