€ 145.000,00
Kosten Koper

Oude Stationsweg 22, 4611 BZ Bergen op Zoom, Nederland
  • Toegevoegd op: 25/02/21
  • Aantal slaapkamers: 1
  • Aantal badkamers: 1
  • Inhoud in m³: 125 m³
  • Perceelopp. in m²: 55 m²
  • Bouwjaar: 1983
  • Soort:

Omschrijving

In het centrum gelegen knus 2-kamer appartement met twee balkons en berging. Dit appartement is bijzonder geschikt voor starters en alleenstaanden. Het ligt midden in het stadscentrum met alle openbare voorzieningen binnen handbereik.

Beschrijving

Het complex ligt in het centrum met alle openbare voorzieningen binnen handbereik. Het treinstation en busstation liggen om de hoek. De winkels, scholen en uitgaansgelegenheden zijn op zeer korte afstand aanwezig.

Knus 2-kamer appartement, gelegen op de 3e etage, met 2 balkons en een inpandige berging op de begane grond.
Het complex waarin het appartement zich bevindt heeft in totaal 3 woonlagen en beschikt over een trappenhuis. Het complex is op traditionele wijze gebouwd. Er is sprake van isolerende beglazing.

Bouwjaar 1983
Inhoud ca 125 m³
Woonoppervlakte ca 55 m²
Gemeente Bergen op Zoom, sectie H, nummer 4672 indexnr.: A5

Servicekosten zijn € 137,71 per maand. (vve – robog)
Water via Brabant Water ± € 9,- per maand
Energie via Essent ± € 50,- per maand

Indeling Appartement

Het appartement is bereikbaar via de centrale entree, met aan de buitenzijde het bellenbord en de postvakken. Via het trappenhuis is het appartement op de derde etage bereikbaar.
Via de entree zijn alle ruimtes toegankelijk; de woonkamer met open keuken, de badkamer en de slaapkamer. Via de entree komt u in de woonkamer met een plavuizen vloer. De deur geeft toegang tot één van de balkons welke op het noordwesten ligt.
De open keuken is centraal gelegen in het appartement. Het keukenblok is in een hoek geplaatst en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een keramische kookplaat, koelkast, vriezer en afzuigkap.
De wanden achter het aanrecht zijn betegeld met metrotegels. Als eetgelegenheid is er een bar geplaatst aan de keuken.

Slaapkamer

De slaapkamer ligt aan de achterzijde van het appartement. De slaapkamer heeft een laminaat vloer en een ruime vaste inbouwkast. Vanuit deze kamer is het balkon aan de achterzijde toegankelijk. Dit balkon is op het Zuiden gelegen.

Badkamer

De badkamer is voorzien van een duobloc closet, douche, wastafel en wasmachineaansluiting. Tevens hangt er een boiler (huur € 27,- per kwartaal via BSI). De muren zijn betegeld tot ca. 180 cm hoogte.

Berging

Bij het appartement behoort een berging. Deze is gelegen in een separaat afgesloten ruimte op de begane grond.

Bekijk op de kaart

This style property is located in Bergen op Zoom is currently and has been listed on Rob Mion Vastgoed. This property is listed at € 145.000,00. It has 1 bedrooms, 1 bathrooms, and is 125 m³. The property was built in 1983 year.

Scroll naar top